• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN
  • Vinlåda

La Métairie Du Moulin Bordeaux 2010 (6 Flaskor I Trälåda)

  • 6 flaskor

TOTALT 6 FLASKOR I TRÄLÅDA

Ibland ska man ha lite tur! En stor distributör i USA hade beställt en hel container med Château Métairie du Moulin 2010 men ett missförstånd kring hur många flaskor som fick plats per pall skedde då de räknade på vanilg standardkartong och inte på trälåda (som vinet är packat i). Därför blev fyra pallar stående, som inte fick plats i containern, och negotianten i Bordeaux ringde oss och frågade om vi var intresserade om vi fick en specialdeal. Och vem tackar nej till ett klassisk Bordeauxvin, i trälåda och från superåret 2010 när man får en kraftig rabatt... Det händer ju inte varför vi direkt slog till och här har vi det - ett elegant och fruktigt Bordeauxvin med perfekt flaskmognad till ett kraftigt rabatterat pris. Allt levererat i en rustik och snygg trälåda från slottet!

Lagring: Drick nu, eller spara till 2020

Karaktär: Fruktigt och smakrikt

Färg: Rubinrött

Land: Frankrike

Region: Bordeaux

Distrikt: AOC Bordeaux

Passar till: Gott till klassiska franska kötträtter, det mesta från grillen med lite kryddighet, mellanlagrade ostar eller varför inte en trevlig pasta. Servera svalt, kring 17-18 grader, gärna efter en stund i karaff.

Druvor: 70% Merlot, 25% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc

Doft & Smak: Fruktig, mörk och rund doft av plommon, mörka körsbär, vinbär och peppar. Eleganta inslag av jord och kallskuret i bakgrunden. Medelfyllig, len och fruktig smak av körsbär, vinbär och moreller. Mer kryddor, örter och lakrits tillsammans med en rund syra och typiska tanniner innan en fruktig, ren avslutning.

799kr

  • Tillfälligt slut
Lagerstatus:
Tillfälligt slut

Produktinformation

Innehåll
6 flaskor
Lagerstatus
Tillfälligt slut

Vinlådan Innehåller

  • La Métairie Du Moulin Bordeaux 2010 (6 Flaskor I Trälåda)

    Antal:6
    133 kr

Omdömen

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS