• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Bougrier under 100-lappen!
Elegans från Loire för under 100-lappen! Permanent nedsatt i pris med hela 23%!

Idag är Bougrier ett av de stora namnen i Loire med vingårdar i alla de namnkunniga appellationerna men är även välkända för sina instegsviner som håller en bra prisklass men utan att tumma på kvaliteten. Här blandas druvor från alla deras vingårdslägen och det ger möjlighet att skapa spännande viner med stor finess.

Här har vi samlat sex härliga viner om totalt tolv buteljer, perfekta till den stundande vårprimörsäsongen. Njut av en läcker rödbärig och torr rosé, krispig och mineraldriven Sauvignon Blanc, fruktig Chardonnay, klassik Pinot Noir och sist men inte minst ett juiceigt rött på den rödbäriga och finstämda druvan Gamay, som annars har sin hemvist i Beaujolais.

Värdet på samlingen är hela 1528 kr och är nu permanent nedsatt till 1179 kr! Dessutom beställer du med fri frakt hela vägen hem till dörren - på en tid som passar dig!

Totalt 12 Flaskor

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Innehåll
12 flaskor
Lagerstatus
Slut
Kategorier

Vinlådan Innehåller

 • Alain de la Treille Chardonnay 2020

  Antal:3
  99 kr 149 kr
 • Famille Bougrier Cadet Rousselle Sauvignon Blanc 2020

  Antal:3
  99 kr 109 kr
 • Alain de la Treille Pinot Noir 2020

  Antal:3
  99 kr 149 kr
 • Famille Bougrier Cadet Rousselle Gamay Noir 2019

  Antal:3
  99 kr 109 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS