• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN
  • Vinlåda

Vite Mia Rosso Puglia Biologico 2020

  • 6 flaskor

Rustik och kraftfull kundfavorit från södra Italien presenterad i snygg trälåda!

6 flaskor som levereras i exklusiv trälåda

Vite Mia är ett ekologiskt certifierat varumärke från en av Italiens främsta innovatörer - EnoItalia. Idén var enkel, att hitta den regionen som producerade de mest prisvärda ekologiska druvorna. Det visade sig vara Puglia nere på Italiens klack varpå EnoItalia skrev avtal med de bästa druvodlarna. Resultatet är ett otroligt prisvärt, smakrikt och smart producerat vin. Bra redan där, men dessutom är det ekologiskt certifierat, har nyligen fått guld i en av de största internationella vintävlingarna och bara för oss i Sverige paketeras det också i en riktigt läcker trälåda om sex flaskor!

Lagring: Drick nu eller inom 3-4 år

Karaktär: Fruktigt och smakrikt

Färg: Rubinröd

Land: Italien

Region: Puglia

Passar till: Servera svalt runt 17-18 grader. Härligt allroundvin som både passar till sommarens kryddiga grillrätter, en köttgryta, plockbrickan på altanen eller en pizza Bianco.

Druvor: 50% Primitivo, 50% Negroamaro

Doft & Smak: Rund, fruktig och inbjudande doft av skogsbär, hyvlad kakao, örter och mjölkchoklad med snygga, lite rostade fatkaraktärer. Fyllig, smakrik och rund med massor av björnbär, mogna jordgubbar, svarta vinbär, kakao och rostat kaffe. Bra, lena tanniner och en fruktig, lång avslutning.

Sockerhalt: 4,7 g/l

Alkoholhalt: 13,5 %

* Trälådans utseende kan avvika från den på bilden.

799kr

  • Tillfälligt slut
Lagerstatus:
Tillfälligt slut

Produktinformation

Innehåll
6 flaskor
Lagerstatus
Tillfälligt slut

Vinlådan Innehåller

  • Vite Mia Rosso Puglia Biologico 2020 (i trälåda)

    Antal:6
    129 kr

Omdömen

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS