• Fri frakt, värde 199kr
  • 100% Nöjd kund-garanti
  • Över 1000 unika viner

Vite Mia Rosso Puglia Biologico 2018 (6 flaskor i trälåda)


Pris 779 kr

Köp

TOTALT 6 FLASKOR I TRÄLÅDA

Vite Mia är ett ekologiskt certifierat varumärke från en av Italiens främsta innovatörer - EnoItalia. Idén var enkel, att hitta den regionen som producerade de mest prisvärda ekologiska druvorna. Det visade sig vara Puglia nere på Italiens klack varpå EnoItalia skrev avtal med de bästa druvodlarna. Resultatet är ett otroligt prisvärt, smakrikt och smart producerat vin. Bra redan där, men dessutom är det ekologiskt certifierat, har nyligen fått guld i en av de största internationella vintävlingarna och bara för oss i Sverige paketeras det också i en riktigt läcker trälåda om sex flaskor!

Lagring: Drick nu eller inom 3-4 år

Karaktär: Fruktigt och smakrikt

Färg: Rubinröd

Land: Italien

Region: Puglia

Passar till: Servera svalt runt 17-18 grader. Härligt allroundvin som både passar till sommarens kryddiga grillrätter, en köttgryta, plockbrickan på altanen eller en pizza Bianco.

Druvor: 50% Primitivo, 50% Negroamaro

Doft & Smak: Rund, fruktig och inbjudande doft av skogsbär, hyvlad kakao, örter och mjölkchoklad med snygga, lite rostade fatkaraktärer. Medelfyllig, smakrik och rund med massor av björnbär, mogna jordgubbar, svarta vinbär, kakao och rostat kaffe. Bra, lena tanniner och en fruktig, lång avslutning.

Sockerhalt: 4,7 g/l

Alkoholhalt: 13,5 %

Innehåll
6 flaskor
Lagerstatus
100+ st

Vinlådan Innehåller


Vite Mia Rosso Puglia Biologico 2018 (i trälåda)

Nyhet!
Ekologiskt vin
Vite Mia Rosso Puglia Biologico 2018 (i trälåda) Primitivo 50% Primitivo, 50% Negroamaro Puglia
Antal:6
129 kr
Läs mer