• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Vini dei Cardinali Collection
Ibland ska man ha tur...

..vilket vi hade i och med att en distributör i ett annat land sent avbokade en stående order hos vår partner Bosco, i Valpolicella, varpå de stod med ett par pall Vini dei Cardinali, Amarone, Ripasso m.m. som de trodde var sålda. Samtidigt behövde de snabbt bli av med vinerna då lagret deras börjar bli trångt.

Så de ringde oss och frågade om vi ville göra en snabb affär och kunde få superpris om vi tog allt på direkten och betalade i förväg. Sagt och gjort, från samtal till att vår logistikpartner stod vid deras lastkaj tog det bara ett par dagar. Nu, sex dagar efter det, är vinerna i lager!

Allt som allt fick vi en riktigt bra deal på hela fyra härliga viner som vi samlat i den nedsatta lådan Vini dei Cardinali Selezione. Njut av Valpolicella Rosso, Appassimento, Ripasso och Amarone Förutom de fem buteljerna hittar du i lådan en kokbok med allt du behöver veta om konsten att grilla. Ordinarie pris på hela kalaset är 1130 kr men du får alltihopa hela vägen hem till dörren för enbart 885 kr!

Inte varje dag man kan köpa kraftigt prissänkta viner från Venetien. Enjoy!

Totalt 5 flaskor + 1 Grillboken

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Innehåll
5flaskor (6 artiklar)
Lagerstatus
Slut
Kategorier

Vinlådan Innehåller

 • Vini dei Cardinali Valpolicella Rosso 2016

  Antal:1
  129 kr
 • Vini dei Cardinali Valpolicella Ripasso 2016

  Antal:2
  159 kr
 • Vini dei Cardinali Arzeri Amarone 2013

  Antal:1
  199 kr 299 kr
 • Vini dei Cardinali Rosso Parziale Appassimento 2015

  Antal:1
  99 kr 149 kr
 • Grillboken

  Antal:1
  Läs mer

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS