• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN
 • Vinlåda

Viña Zorzal Colección

 • 6 flaskor

Ren elegans från Riojas granne!

År 1989 uppfyllde den ikoniska vinmakaren Antonio Sanz sin dröm om att göra sina egna viner i Navarra, efter att ha tillägnat vinvärlden sitt liv. Hans livsdröm fick han dock förverkligad år 2007 då han startade sitt projekt -Viña Zorzal Wine. Idag är Antonio inte längre ensam utan även hans barn är nu invigda i pappans vinvärld. Projektet innebär att de räddar dem inhemska Navarra-druvorna som tidigare varit försummade och massproducerade med sällan goda resultat, men med sitt engagemang samt sin goda kunskap om jordbruket och hur druvorna bör hanteras så har Antonio vänt dessa vinrankor till att ge helt fantastiska druvor och har därför möjlighet att producerar viner i toppklass men till en blygsam prislapp. Hans budskap är att värdera vinerna för sin äkthet och elegans utan att vara konstlade, viner som talar för sig själva och som är tillgängliga för alla. Trots projektets unga ålder så sticker hans arbete ut och fått ett enormt erkännande från de viktigaste kritikerna i vinvärlden.

I denna låda har vi samlat det allra bästa från prisvärda Viña Zorzal, allt från klassisk rödbärig Tempranillo till körsbär och choklad doftande Garnacha till krispig och gulfruktig Chardonnay, sist men inte minst Garnacha Blanca med smak av citrus, tropisk frukt och läcker stenig mineralitet. Perfekta viner till höstens primörer och skogens guld!

Totalt 6 Flaskor

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

799kr

 • Tillfälligt slut
Lagerstatus:
Tillfälligt slut

Produktinformation

Innehåll
6 flaskor
Lagerstatus
Tillfälligt slut

Vinlådan Innehåller

 • Viña Zorzal Navarra Tempranillo 2017

  Antal:2
  129 kr
 • Viña Zorzal Navarra Tempranillo 2018

  Antal:3
  129 kr
 • Viña Zorzal Garnacha Blanca 2018

  Antal:1
  149 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS