• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Vigna Dogarina Collezione
Erfarenhet, innovation och hållbarhet!

Vigna Dogarina är ett vinproducerande företag med fokus på kvalitetsviner. Vingården sträcker sig över 100 hektar. Kombinationen av över 50 års erfarenhet, nyfikenheten på den senaste tekniken och yttersta uppmärksamhet på varje enskild detalj, möjliggör att uppnå denna vinmakares höga standard.
Området är rikt på historia med städer som Venedig och Treviso och grundtanken är att göra moderna, eleganta viner som speglar just detta och gårdens terroir. Företaget har en tydlig idé om hållbarhet, och tack vare sina solceller så täcker de hela sina energibehov, minimerar utsläpp och har alltid respekten för miljön som sitt primärfokus, efter vinerna.

I denna samling hittar du de allra bästa vinerna från Vigna Dogarina. Njut av allt från i Venetien så populära Pinot Grigio till lyxig Merlot. Fira med två olika Prosecco som ni kunder har kommit att älska!

Totalt 7 Flaskor

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Innehåll
7 flaskor
Lagerstatus
Tillfälligt slut

Vinlådan Innehåller

 • Vigna Dogarina Merlot Venzia 2018

  Antal:2
  109 kr
 • Vigna Dogarina Prosecco Brut Millesimato

  Antal:1
  139 kr
 • Vigna Dogarina Decano Rosso Veneto 2015

  Antal:2
  179 kr
 • Vigna Dogarina Pinot Grigio Venezia 2018

  Antal:2
  119 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS