• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Vidauba Colección

Pris 1 169 kr
Vidauba - Småskaligt från vackra Mallorca!

Vinerna från Mallorca har verkligen fått sig ett ordentligt uppsving det senaste decenniet och på den vackra ön skapas viner som kan mäta sig med det absoluta toppskiktet inom vinvärlden och speciellt då i distriktet Plá i Llevant. Här är inget undantag. Vi d`auba är en liten vinegendom med Miquel Binimelis bakom spakarna. En man som fått kämpa med näbbar och klor för sin vinegendom.

Från början var det fyra goda vänner som drev vingården men år 2014 var ett tufft år för Miquel, ett tragiskt sjukdomsbortfall i början av året och den näst sista av de tre vännerna lämnade vingården i slutet utav året. Nu kämpar Miquel vidare själv med ett extremt tålamod. Hans glöd och kunskap är helt fenomenal. samt hans fokus på naturen istället för på pengarna gör att han lyckas så bra som han gör med att ta hand om sina dyrbara druvor utan bekämpningsmedel i vingården.

Samlingen består av tre spännande viner om totalt fyra flaskor i form av flaggskeppet Vidauba Ca'n Vetla som är en 100% Callet med expressiva smaker av hallon, kryddor och färska tobaksblad, vidare till Vidauba Picot´N Blanc 2020 som är ett vitt vin på druvorna Premsal, Giró Ros, Chardonnay och Muscat. Här är smaken läckert floral och frisk med ett långt fint avslut. Självklart hittar du också den röda favoriten Picot´N Negre i samlingen.

Totalt 6 Flaskor

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Innehåll
5 flaskor
Lagerstatus
45 st

Vinlådan Innehåller

 • Vidauba Picot´N Negre 2018

  Antal:2
  249 kr
 • Vidauba Ca'n Vetla 2017

  Antal:1
  279 kr 329 kr
 • Vidauba Picot´N Blanc 2020

  Antal:2
  199 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS