• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Tyskland - Gerharz!

Pris 999 kr
Tyskland - Gerharz

Här hittar ni vår favoritproducent från Tyskland, Gerharz! Gerharz Weinerlebnis kallar sitt sortiment för en vinupplevelsefamilj och det kan vi bara hålla med om. Peter Gerharz och hans fru Nina vårdar vingården med kärlek och övertygelse. Deras viner uttrycker mycket frukt och håller en genomgående mycket god kvalité. Vi tackar dem för dessa vackra viner!

Gerharz Weinerlebnis vingård ligger i den vackra staden Gau-Algesheim i norra Rheinhessen. Sedan början av 50-talet har familjen Gerharz jobbat med vin. Peter, den nuvarande ägarens farfar började odla frukt och druvor på sin lilla gård, till dess att hans son, Peters far, tog över gården 1980 och koncentrerade sig då i allt större utsträckning på vinodling. Redan som pojke tillbringade Peter varje ledig minut på vingården och byggde tidigt en passion för vin. Efter att ha jobbat som lärling på en känd vingård i Mosel, följt av en utbildning på vin- och sommelierskolan i Koblenz, är det som sagt idag Peter och hans hustru Nina som driver vingården. Riesling, Grauburgunder (Pinot Gris), Spätburgunder (Pinot Noir), Schwarzriesling (Pinot Meunier) och många andra godsaker odlas och vinifieras här!

Totalt 9 Flaskor

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Innehåll
9 flaskor
Lagerstatus
100+ st

Vinlådan Innehåller

 • Gerharz Rheinhessen Riesling Trocken 2020

  Antal:2
  99 kr
 • Gerharz Mosel Riesling 2018

  Antal:3
  99 kr
 • Gerharz Riesling Lagenwein Medium Dry 2020

  Antal:1
  119 kr
 • Gerharz Chardonnay 2020

  Antal:1
  129 kr
 • Gerharz Spätburgunder 2019

  Antal:1
  129 kr
 • Gerharz Premium Cuvé Rot 2018

  Antal:1
  149 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS