• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Terre del Vulcano Selezione

Vulkanvinet är tillbaka och denna gång även i vitt!

Terre del Vulcano är det senaste projektet från innvovatörerna på EnoItalia. Vinerna kommer från två små områden i södra Italien som fokuserar på just druvorna Aglianico och Fiano. Jordmånen där är vulkanisk och odlingarna på hög höjd vilket tydligt avspeglas i vinets framtoning, både i flaskan och i form av etikett och namn. Den höga höjden gör att det är svalt samtidigt som solen skiner vilket låter druvan mogna långsamt och stressfritt. Det i sin tur ger ett mer elegant och karaktärsfullt vin som dessutom har tydlig terroir från den vulkaniska jordmånen vilket ger en frisk, ren och mineralrik underton.

I denna låda får du det populära röda vulkanvinet gjort på Aglianico, ett riktigt bra köttvin som borde kosta mycket mer än det gör. Dessutom hittar du även den vita Fianon som passar perfekt till vinterns fiskrätter

TOTALT 7 FLASKOR

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker!

Innehåll
7 flaskor
Lagerstatus
Tillfälligt slut

Vinlådan Innehåller

  • Terre del Vulcano Aglianico del Vulture 2016

    Antal:4
    119 kr
  • Terre del Vulcano Fiano Beneventano 2017

    Antal:3
    119 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS