• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Terre del Barolo Barolo Riserva Rocche di Castiglione 2011
Terre del Barolo Barolo Riserva Rocche di Castiglione 2011 kommer från enskilt vingårdsläge och levereras i en snygg originalträlåda om sex buteljer. Vinet är typisk för en bra Barolo från denna årgång med stora och rätt så fruktiga smaker. Detta gör att vinet kan drickas redan nu, men det kommer att utvecklas fint i minst 10-15 år till. Allmänt ses 2011 som en riktigt bra årgång och de stora kvalitets-Barolo som producerades detta år passar vårt kalla klimat utmärkt!

Druvorna till Barolo Riserva Rocche di Castiglione DOCG 2011 skördades för hand under andra halvan av oktober med ett maximalt uttag av 8 ton/hektar. Över 20 dagars jäsning på skalen, malolaktisk fermentering i ny fransk ek och 62 månaders lagring har gett ett stort och givande vin. Lagra i ett par årtionden eller avnjut redan nu med aromatiskt rött kött, viltgryta, vildfågel eller till mogna ostar.

Totalt 6 Flaskor levereras i originalträlåda

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Innehåll
6 flaskor
Lagerstatus
Slut

Vinlådan Innehåller

  • Terre del Barolo Barolo Riserva Rocche di Castiglione 2011 (i trälåda)

    Antal:6
    589 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS