• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Tenuta l'Impostino Selezione

Montecucco's stora stjärna - äntligen tillbaka!

Det var ett par år sedan nu som vi introducerade l'Impostino för er! Då var Montecucco ett av de nyaste DOC-appellationerna och ryktet hade precis börjat sprida sig. Idag, bara några år senare har appellationen dessutom fått ett DOCG för 100% Sangiovese och som granne till Montalcino börjar paralleller dras mellan de otroligt mycket dyrare Rosso di Montalcino och Brunello-vinerna som ligger ett par kilometer bort.

En av de bästa, om inte den bästa producenten i Montecucco är just Tenuta l'Impostino som producerar riktigt klassiska Toscana-viner i tannintorr, körsbärsfruktig stil med tydliga kryddiga inslag. Vi har haft lite svårt att få regelbunden tillgång till deras viner då efterfrågan varit så stor men nu har vi slutit ett avtal där vi har full access till hela deras sortiment på regelbunden basis och är numera exklusiv distributör!

Det firar vi med att packa ner alla deras rödviner i en samling som vi helt enkelt kallar Tenuta l'Impostino Selezione och som om inte det vore nog har vi smugit ner en godsak från gårdens marmelad-, sås- och mandelproduktion, en härlig bok om soppor och buljonger och en presentpåse i guld så du kan få dela glädjen!. Fem viner (sju flaskor) med allt ifrån husvinet Ciarlone via ryggradsvinet Ottava Rima till flaggskeppet Lupo plus tre premier. Hela samlingen för 1325 kr! (värde 1684 kr!)

Innehåll
6flaskor (9 artiklar)
Lagerstatus
Tillfälligt slut

Vinlådan Innehåller

 • Tenuta l'Impostino Ottava Rima 2015

  Antal:2
  139 kr
 • Tenuta l'Impostino Ciarlone 2014

  Antal:2
  149 kr
 • Tenuta l'Impostino Viandante Riserva 2011

  Antal:1
  259 kr
 • Tenuta l'impostino Lupo Bianco 2011

  Antal:1
  319 kr
 • Tenuta l'Impostino godsak

  Antal:1
  Läs mer
 • Soppa, fond & buljong (kokbok)

  Antal:1
  Läs mer
 • Presentpåse Guld 

  Antal:1
  Läs mer

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS