• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN
 • Vinlåda

Tapas Gastón Colección

 • 9 flaskor

Tapas Gastón Colección!

Bodegas Zuazo Gastón grundades i Rioja redan 1850 och har därmed en enormt lång erfarenhet inom vinodling och produktion. Allt sköts in-house och stor stolthet läggs ner i varje detalj för att kunna producera så smakrik och spännande viner som möjligt med ett tydligt ursprung i producentens historia.

För vinserien i fråga ville de skapa riktigt vassa viner som skulle passa en stor palett med mat så de började med att ge vinet sitt namn - Tapas Gastón, för att sedan börja experimentera med olika tankar och druvor. Snabbt kom de fram till att Tempranillo för rött, Verdejo eller Chardonnay för vitt och Grenache för rosé var de perfekta druvorna. Men man ville inte göra klassisk Rioja utan mer expressiva, "moderna" viner varför de även blandade i druvor från andra regioner med lite annorlunda profil. Resultatet blir smakrika och snygga viner som passar det mesta. Kanske prova med Tapas..?

Totalt 9 Flaskor

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

949kr 1 071kr

Permanent nedsatt pris, gäller så långt lagret räcker.

Tapas Gastón Colección

949kr 1 071kr

Permanent nedsatt pris, gäller så långt lagret räcker.

Lagerstatus:
100+ st

Produktinformation

Innehåll
9 flaskor
Lagerstatus
100+ st

Vinlådan Innehåller

 • Tapas Gastón Tempranillo NV

  Antal:3
  109 kr 129 kr
 • Tapas Gastón Rosé 2020

  Antal:3
  99 kr
 • Tapas Gaston Chardonnay 2020

  Antal:3
  109 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS