• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Sumarroca Colección

Pris 1 259 kr

Troligen den bästa Cava du någonsin provat!

Moët & Chandon försökte göra Cava, men lyckades aldrig. Lyckligtvis köpte familjen Sumarroca odlingsmarken och lyckades! Idag är de en av de absolut högst rankade Cava-producenterna. Efter andra jäsning i flaska så lagras deras Cava i minst två år på jästfällningen, vilket är hela 15 månader längre än minimikravet.

Sumarroca har faktiskt blivit utsedd till Spaniens bästa Cava-producent, två år i rad! Vinet är naturligtvis gjort enligt den traditionella metoden. Alla deras viner görs med ekologiska metoder och inom ett par år kommer alla viner att vara certifierade, den processen tar nämligen ett bra tag. Sumarroca-familjen har över 450 hektar vinstockar planterade på en kalkrik mark, vilket ger druvorna en anmärkningsvärd intensitet och mineralitet. I källaren är de kompromisslösa och endast högsta kvalitet duger. Kvaliteten på druvorna och trycket i flaskan gör deras Cava oerhört svår att skilja ifrån "riktig" Champagne. Sumarroca är Champagnekvalitet till en bråkdel av priset.

I denna lyxiga samling hittar du ett gäng olika viner i Sumarrocas premiumsegment.

Totalt 6 flaskor

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker!

Innehåll
6 flaskor
Lagerstatus
38 st
Kategorier

Vinlådan Innehåller

 • Sumarroca Blanc de Blancs 2018

  Antal:2
  179 kr
 • Sumarroca Cava Semi Sec Reserva

  Antal:1
  179 kr
 • Sumarroca Cava Brut Nature Gran Reserva 2016

  Antal:1
  249 kr
 • Sumarroca Cava Reserva Fa. Moli Coloma Pinot Noir Rosé 2016

  Antal:1
  299 kr
 • Sumarroca Cava Brut Rosé 2018

  Antal:1
  179 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS