Staff's Pick!
  • Fri frakt, värde 199kr
  • 100% Nöjd kund-garanti
  • Över 1000 unika viner

Staff's Pick!


Valiosa Brut Nv

När man går in i bokhandeln är ett av de bästa sätten att upptäcka en ny författare eller bok att leta efter de där små lapparna där personalen tipsar om sina favoriter. Så vi tänkte att vi gör något liknande varför vi bad alla på kontoret att komma med sina tips på frågan - vilket är ditt favoritvin i vårt sortiment just nu?

Så här hittar du en samling insidertips i låda med alltifrån läckra och friska vita viner till riktiga smakbomber från rödvinssortimentet. Så vill du upptäcka något nytt och ta rygg på oss som varit med ända sedan vinerna var en liten provflaska på kontoret, så är detta samlingen för dig!

Samlingen innehåller åtta olika viner att njuta av till säsongens mat. Här hittar du bland annat en otroligt elegant och fruktig Sauvignon Blanc från Konrad, en mogen och fatlagrad Monastrell-Tempranillo från kundfavoriten Neleman och en singel vineyard Monastrell-blend från populära Barahonda som hyllats av självaste Robert Parker. Dessutom har vi lagt med en bärig Barbera från Piemonte och bubbel i sann Prosecco-stil!

* Antalet lådor är begränsat och viner kan ersättas med likvärdiga eller bättre.

Innehåll
1 flaskor
Lagerstatus
Tillfälligt slut

Tillfälligt slut

Vinlådan Innehåller


Valiosa Brut Nv

Valiosa Brut Nv Airen 70% Airen, 30% Viura Castilla - La Mancha
Antal:1
95 kr 110 kr
Läs mer