• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Secrets de Mar Tinto y Blanco (6 flaskor i presentförpackning)
Toppvinerna Secrets De Mar från underbara doldis-distriktet Terra Alta!

Namnet Secrets de Mar föddes från idén om nära vänskap mellan "honom och henne" med havet som vittne.

Terra Alta är Kataloniens sydligaste och högst belägna vindistrikt, hela 950 möh, sträcker rankorna ut sig på olika terrasser. Området ligger endast 3 mil från den sydligaste delen av det underbara distriktet Priorat. I Terra Alta lyser Grenache-druvan som den klaraste av stjärnor vad avser både de vita och röda vinerna.

De fina vinerna från Terra Alta står till och med upp kvalitetsmässigt mot den mer namnkunnige grannen Priorat och det säger väl en hel del. Har du inte hunnit testa de läckra vinerna från Terra Alta så är det verkligen dags, och speciellt när vi erbjuder dessa två vrakfynd från Secrets de Mar till ett permanent, nästan larvigt lågt pris utan att det tummas på kvaliteten.

Samlingen innehåller två olika kvalitetsviner om tre flaskor av varje sort, ett vitt och ett rött. Perfekta middagsvinerna både till vardags och till fest eller varför inte avklara en fin julklapp till någon du bryr dig om?

Secrets De Mar Tinto är en röd blend på områdets bäst ansedda blå druvsorter. Carignan, Grenache, Syrah och Cabernet Sauvignon. Vinet är kraftfullt, munfyllnade och med stor smakrikedom av mörk frukt såsom svarta körsbär, björnbär och en härlig örtighet, fina tanniner, balanserad syra och läckra stenmineraler som gör vinet så elegant. Perfekt till den vin-kokta oxkinden adderad en krämig potatispuré och en kraftfull rödvinssås. Secrets De Mar Blanco är ett vitt vin med dominans av områdets okrönta drottning- Grenache Blanc. Ett kraftfullt, smakrikt och fylligt vitt vin med toner av gul och tropisk frukt, som persika, aprikos, ananas samt frisk solmogen citrus och även här en underbar mineralisk känsla! Helt underbart till gratinerade skaldjur med smak av vitt vin, persilja, brynt smör och pecorino-ost på toppen.

Vinet levereras i presentförpackning direkt från producenten. Detta handlar alltså inte om en trälåda utan en pappkartong.

Totalt 6 Flaskor

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

* Presentförpackningens utseende kan avvika från den på bilden.

Innehåll
6 flaskor
Lagerstatus
Slut

Vinlådan Innehåller

  • Secrets de Mar Tinto 2017 (i presentförpackning)

    Antal:3
    119 kr 129 kr
  • Secrets de Mar Blanco 2018 (i presentförpackning)

    Antal:3
    119 kr 129 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS