Oj då, populära viner tar tyvärr slut snabbt.

Vi rekommenderar dig att istället testa denna kundfavorit

Beskrivning

Namnet Secrets de Mar föddes från idén om samtal och nära vänskap med havet som vittne. Ett vin som sticker ut med sin fräscha Medelhavsstil från lokala druvor såsom Garnacha Blanca och Carignan. Secrets de Mar Tinto y Blanco innehåller både deras vita och röda, som tillsammans skapar helheten, hon och han, som delar en intim konversation nära havet. Eller som producenten själv uttrycker det, Secrets de Mar är början på något speciellt, ett minne som du alltid vill hålla nära hjärtat, ett minne kopplat till ett ögonblick.... av lycka.

Passar till

Skönt sällskapsvin, perfekt till aperitif, enklare fisk- och skaldjursrätter eller en krispig vår- eller sommarsallad. Funkar också bra till en mängd lika pasta- och risrätter. Servera kallt kring 10-11 grader.

Produktinformation

Lagerstatus
Slut
Lagring
Drick nu eller inom 2 år
Karaktär
Friskt & Fruktigt
Färg
Ljust gyllene
Land
Spanien
Region
Katalonien
Distrikt
Terra Alta
Producent
Domini de la Cartoixa
Huvuddruva
Grenache Blanc
Druvor
68% Grenache Blanc 32% Macabeo
Typ
Kork
Passar till
Volym
750 ml
Sockerhalt
<0.3g/100ml
Alkoholhalt
13.5%
Se även
 • Producent

  Domini de la Cartoixa

  Allt du behöver veta om vintillverkaren Domini de la Cartoixa.
  Spanska Domini de la Cartoixa är en mindre vingård som främst fokuserar på rödviner.

 • Region

  Katalonien

  I Cataluñya sker produktionen av de berömda mousserande vinet Cava.
  Cataluñya är ett gammalt och mångfacetterat vinområde. I många avseenden ligger det i framkant när det gäller att utveckla spansk vinproduktion.

 • Distrikt

  Terra Alta

  Ett vindistrikt med urgammal tradition. Det är främst de långlagrade, fortifierade starkvinerna som gjort Terra Alta populärt. Distriktet producerar även spännande röda-,vita- och roséviner. Populärast är druvorna Garnacha, Garnacha Peluda, Parellada och Samoe.

 • Karaktär

  Friskt & Fruktigt

  Som namnet antyder är vinerna i denna kategori friska med en hög fruktsyra. Ofta med smakaromer som citrus och stenfrukt.