• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Frisk, väldigt ren och tropiskt fruktig. Elegant, krispig och ren smak med inslag av vit frukt och florala noter. Bra fyllighet, som erbjuder viss fruktsötma, trots att det är het torrt.

Volym
750 ml
Alkoholhalt
13.5%
Sockerhalt
1 g/l

119kr

Secrets de Mar Blanco 2019

119kr
Lagerstatus:
341 st
  • Fri frakt hem till dörren
  • Nöjd kund-garanti
  • Säkra betalningar

Beskrivning

Namnet Secrets de Mar föddes från idén om samtal och nära vänskap med havet som vittne. Ett vin som sticker ut med sin fräscha Medelhavsstil från lokala druvor såsom Garnacha Blanca och Carignan. Secrets de Mar Tinto y Blanco innehåller både deras vita och röda, som tillsammans skapar helheten, hon och han, som delar en intim konversation nära havet. Eller som producenten själv uttrycker det, Secrets de Mar är början på något speciellt, ett minne som du alltid vill hålla nära hjärtat, ett minne kopplat till ett ögonblick.... av lycka.

Passar till

Skönt sällskapsvin, perfekt till aperitif, enklare fisk- och skaldjursrätter eller en krispig vår- eller sommarsallad. Funkar också bra till en mängd lika pasta- och risrätter. Servera kallt kring 10-11 grader.

Produktinformation

Lagerstatus
341 st
Lagring
Drick nu, eller inom de närmsta två åren
Karaktär
Friskt & Fruktigt
Färg
Ljust halmgult
Land
Spanien
Region
Katalonien
Distrikt
Terra Alta
Klassifikation
DOC
Producent
Domini de la Cartoixa
Huvuddruva
Grenache Blanc
Druvor
68% Grenache Blanc 32% Macabeo
Typ
Kork
Passar till
Volym
750 ml
Sockerhalt
1 g/l
Alkoholhalt
13.5%
Se även

Omdömen

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS