• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Salva Terra Collezione
Guldkorn från Salva Terra i Valpolicella!

En unik chans att beställa åtta flaskor från klassiska Salva Terra i Valpolicella och samtidigt chansen att bl.a. testa trestegsraketen med en super-Appassimento, två Ripasso Superiore och två Amarone. Alla tre tillverkade med helt eller delvis torkade druvor vilket ger den så omtyckta, koncentrerade smakupplevelsen. Detta unika tillfälle måste självfallet firas och därmed har vi även plockat med en flaska fin Prosecco i den populära Extra Dry-stilen, även den från Salva Terra!

Salva Terra är beläget i regionen Verona mitt i hjärtat av Valpolicella. Familjen Furla har länge drivit verksamheten och detta med stor framgång. Inte bara har man blivit en av de stora producenterna med kända namn som Corte Giona, Villa Fura och Vignaioli La Castellana i sin portfölj. Man har även blivit en av de mest beundrade producenterna i regionen men fantastiska och prisvärda viner skapade av chefsvinmakaren Beppe Caviola, som utsetts till "Årets vinmakare" av italiens främsta vinguide Gambero Rosso.

TOTALT 8 FLASKOR

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker!

Innehåll
8 flaskor
Lagerstatus
Tillfälligt slut
Kategorier

Vinlådan Innehåller

 • La Castellana Ripasso Superiore 2014

  Antal:1
  139 kr 169 kr
 • Villa Fura Ripasso Superiore 2015

  Antal:2
  155 kr
 • La Castellana Riposato Appassimento 2013

  Antal:2
  119 kr 139 kr
 • Villa Fura Amarone 2013

  Antal:1
  249 kr
 • Corte Giona Amarone Della Valpolicella 2012

  Antal:1
  289 kr
 • Casa Giona Prosecco Extra Dry Nv

  Antal:1
  109 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS