• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN
 • Vinlåda

Rhonéa Roque Colombe Châteauneuf-du-Pape

 • 6 flaskor

Utmärkt Châteauneuf-du-Pape i snygg trälåda

Påvarna i Avignon bestämde sig för att tillbringa sina somrar i detta Château med utsikt över den lilla byn Châteauneuf du Pape redan på 1300-talet. Det var också de som startade traditionen av högkvalitativ vinmakning i denna enorma terräng, där rester av medeltiden fortfarande finns. Cuvée Roque Colombe återspeglar det bästa av en fin terroir med jordar fulla av flodstenar som blivit polerade under årtusenden och som uttrycker all den elegans och kraft som gamla Grenache-vinstockar i den nordliga regionen gör.

I denna snygga trälåda som kommer direkt från producenten hittar du förutom fem flaskor maffigt klassisk röd Châteauneuf-du-Pape även ett vitt guldkorn. Vit Châteauneuf är inget man springer på varje dag och brukar tinga ett än högre pris än rödvinet med samma adress. Förvänta dig av den vita höjdaren en komplex bouquet, där eleganta toner av citron och vita blommor blandar sig med dofter och smaker av päron och pistaschmandlar.

TOTALT 6 FLASKOR I TRÄLÅDA

* Trälådans utseende kan avvika från den på bilden.

1 799kr

Rhonéa Roque Colombe Châteauneuf-du-Pape

1 799kr
Lagerstatus:
18 st

Produktinformation

Innehåll
6 flaskor
Lagerstatus
18 st

Vinlådan Innehåller

 • Rhonéa Roque Colombe Châteauneuf-du-Pape Rouge 2017 (i trälåda)

  Antal:5
  299 kr
 • Rhonéa Roque Colombe Châteauneuf-du-Pape Blanc 2018 (i trälåda)

  Antal:1
  299 kr

Omdömen

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS