• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Riesling Week!
Fira Riesling Week med oss!

Sista veckan i augusti infaller en av våra favorithögtider, nämligen Riesling Week! Detta för att hylla en av världens bästa druvor. Restauranger och barer runt om i landet fyller sina hyllor med Rieslingviner, vilket vi såklart också gör. Här har du möjlighet att testa på olika tyska stilar på den ädla druvans mångfald men precis när det passar dig. Samling består av viner från Australien, Mosel, Reinhessen och Nahe. Allt från knastertorrt till en läcker avrundad fruktsötma.

Först ut i samlingen är den citrusfriska, gulfruktiga och härliga Fire Block. En annan producent men helt andra vingårdslägen och distrikt i form av en läckert mineraldriven och frisk Rheinhessen Riesling i klassisk stil. Vidare till Nahe och även här friska mineraler men också med en insmickrande lätt fruktsötma som passar perfekt till höstprimörer, ostbricka och den lite hetare maten. Sist men inte minst ett häftigt vin från vår husproducent Peter Weinbach, smaker som går åt aprikos, solmogna citroner, steniga mineraler och en fräsch syra som ackompanjerar den mjuka fruktsötman. Även detta vin är magiskt till den stundande skaldjurssäsongen och de läckra höstprimörer som är på intågande.

Totalt 6 Flaskor med fri frakt hem till dörren

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Innehåll
6 flaskor
Lagerstatus
Tillfälligt slut

Vinlådan Innehåller

 • Gerharz Mosel Riesling 2018

  Antal:2
  99 kr
 • Gerharz Riesling Lagenwein Medium Dry 2019

  Antal:2
  119 kr 129 kr
 • Fire Block Riesling 2017

  Antal:1
  149 kr
 • Peter Weinbach Riesling Lieblich 2018

  Antal:1
  99 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS