• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Reverdy-Cadet Les Trois Noyers Sancerre Trio
Populär Sancerre i härlig trio!

Sancerre på allas läppar, men med små odlingsareal och liten produktion är det inte helt lätt att hitta bra producenter och få till exklusivitet på vinerna men med inköpschef Maja vid rodret så är inget omöjligt!

Här har vi vår senaste älsklingsproducent som även ni kunder genast anammade som favorit. Med blygsamma 10 hektar vingårdsmark så är produktionen liten med mestadels Sauvignon Blanc planterad, men även en del Pinot Noir.

Reverdy Cadet Les Trois Noyers är en fjärde generationens vinodlare med stor kunskap om hur marken ska förvaltas, så lite påverkan utifrån som möjligt. Vinerna är fruktdrivna, florala och stenigt mineralrika. På kontorets stora höstprovning häromdagen blev detta den stora favoriten!

Först ut i denna trio är den vita Sauvignon Blanc Sancerre med aromatisk doft där smaken är uttrycksfull och även den aromatisk, fylld av stenig mineralrikedom, honungsmelon, vita blommor och exotiska frukter med en frisk syra. Deras röda Pinot Noir Sancerre produceras i väldigt små volymer. Här är smaken livlig och fylld av röda bär som körsbär, steniga mineraler, mjuka tanniner och en lång fin eftersmak. Sist men inte minst den läckert laxrosa Pinot Noir rosé Sancerre. Smaken är fylld av skogshallon, citrus, mineraler och en frisk fin syra.

Tre olika viner i en samling om 4 flaskor

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Innehåll
4 flaskor
Lagerstatus
Tillfälligt slut

Vinlådan Innehåller

 • Reverdy-Cadet Les Trois Noyers Sancerre Rouge 2018

  Antal:1
  229 kr
 • Reverdy-Cadet Les Trois Noyers Sancerre Rosé 2019

  Antal:1
  229 kr
 • Reverdy-Cadet Les Trois Noyers Sancerre Blanc 2019

  Antal:2
  229 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS