Perfekt till en saftig kolgrillad ryggbiff med en fyllig bearnaise och rostade rotfrukter. Servera kring 16-18 grader.
Stora aromer av Bourbon vanilj och mogna röda- och mörka bär. Smaken är fyllig och kryddig med inslag av hallon, vinbär, vanilj, läder och svartvinbärspastiller.
RedHeads är en liten vinstudio i Barossa- och Edendalen. Deras Whip-Hand är historien om en blåögd pojke som efter sökning fann härliga vinstockar, vilka inte var bara några vinstockar, utan Master Frank of Vine, den sanna whip-hand av allt som har med vin att göra. Denna ljuvliga Cabernet Sauvignon med en skvätt Merlot kommer från Barossa där vinmakaren Dan Graham är verksam. Vinet har handplockats och vinifierats i små öppna fermentatorer för att slutligen mogna i stora amerikanska ekfat som ger vinet en mildare krydda av vanilj och kryddnejlika.
Utmärkelser
Barossa Wine of the Year - Catavinum World Wine & Spirits Competition, 2018 Dubbla Guld - Catavinum World Wine & Spirits Competition, 2018 Guld - Catavinum World Wine & Spirits Competition, 2018 Silver - International Wine Awards, 2017