• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Redheads Princess Of Thieves
Tre årgångar av RedHeads storsäljare i trälåda!

Tony Laithwaite kom på den briljanta idén att skapa en studio för unga, kreativa vinmakare att samlas och göra små batcher fantastiska viner på sin fritid. Idag överses verksamheten av stjärnvinmakaren Dan Graham som också är hjärnan bakom Princess Of Thieves. Druvorna plockas i McLaren Vale och skapar ett stort, tätt fylligt rött som reflekterar just det kreativa och nydanande som händer i RedHead Studios.

Ett av de vinerna som varit populärast är just deras take på en Rhône-blandning - Princess of Thieves. Från början (2014) var det en klassisk komposition med fokus på Grenache då kallad GSM (Grenache, Syrah, Mourvédre). Samma sak gällde för 2015 men till årgång 2016 fick de tag i ett fantastiskt parti Mourvédre varför senaste årgången innehåller mest av den druvan.

För att hylla stilen och visa upp skillnaden mellan år och druvkomposition har RedHeads gjort en samlingsutgåva med vinet från tre olika år - 2014, 2015 och 2016. Två flaskor av respektive årgång samlat i en supersnygg och exklusiv trälåda!

I denna trälåda får du alltså tre årgångar av samma vin. Två flaskor av varje årgång, 2014, 2015 och 2016

6 FLASKOR I TRÄLÅDA

Innehåll
6 flaskor
Lagerstatus
Slut

Vinlådan Innehåller

 • Redheads Princess Of Thieves MGS 2014 (i trälåda)

  Antal:2
  265 kr
 • Redheads Princess Of Thieves MGS 2015 (i trälåda)

  Antal:2
  265 kr
 • Redheads Princess Of Thieves MGS 2016 (i trälåda)

  Antal:2
  265 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS