• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN
RedHeads Nobs & Snobs Malbec Cabernet Sauvignon 2016 Malbec

RedHeads Nobs & Snobs Malbec Cabernet Sauvignon 2016

Pris 199 kr

Köp 1 st
Köp 4 st
Köp 6 st
Lagerstatus
18 st
Lagring
Drick nu eller låt mogna till och med 2026
Karaktär
Fylligt och kraftfullt
Färg
Djupt lilasvart
Land
Australien
Region
South Australia
Distrikt
Clare valley
Producent
RedHeads Studio
Huvuddruva
Malbec
Druvor
61% Malbec, 39% Cabernet Sauvignon
Typ
Kork
Volym
750 ml
Sockerhalt
0.6 g/l
Alkoholhalt
14.5%
Se även

Doft & smak

Aromer av mogna björnbär, plommon och krydda med en ton av cederträ. Fylliga, mogna och sammetslena smaker av riklig, svart frukt med fasta tanniner.

Utmärkelser

Guld - China International Wine & Spirit Competition, 2017

Passar till

Servera runt 16-20 grader. Denna fylliga, sammetslena röda har fått mogna i franska- och amerikanska ekfat och är en utmärkt partner till en saftig stek.

Beskrivning

RedHeads är en liten vinstudio i Barossa-dalen, där Dan Graham alltid är ute efter toppkvalitativa druvor. År 2016 var han exalterad över att få träffa den långsiktiga odlaren Richard Hughes (barnbarnsbarn till tidigare premiärminister Billy 'Little Digger' Hughes). Richard tar hand om sina vinrankor till det yttersta i Claredalen, som är en region med enastående mark och ett svalare klimat som producerar både topp-Rieslings och topp-röda. Vinets namn hänvisar till en tid då koppar upptäcktes där och regeringen satte gruvrättigheterna till försäljning. Lokalbefolkningen, aristokrater och hantverkare (Nob och Snobs), var snabba att sammanfoga och köpa marken och hålla utomstående ute! Denna röda guldmedaljvinnare är fyllig och kraftfull med fasta tanniner.

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS