• Fri frakt hem till dörren
 • Kundbetyg 4.6 / 5 • 20 375 omdömen
 • Nöjd kund-garanti

Beskrivning

Joan Raventos Rosell är en av de stora Cava-producenterna och som har gått från klarhet till klarhet i sin mission för att skapa prisvärda, stilrena och fruktiga viner i en moderat men attraktiv prisklass. Deras Cava Brut Nature Reserva är ett perfekt exempel på detta med modern, ren frukt och en härlig frisk stil.

Passar till

Servera kylt, runt 6-8°C som aperitif, till snittarna, till snacksen, eller till en fräsch sallad, eller enklare kötträtter.

 • Huvuddruva

  Macabeo

  Macabeo är en ljus druva som används i vita och mousserande viner. En druva som ger en relativt låg alkoholhalt som sällan överstiger 13%. Serveras bäst kylt mellan 6-10 grader.

 • Land

  Spanien

  Spanien innehar förstaplatsen vad gäller världens största odlingsareal av vin, med hissnande dryga miljonen hektar. Allt från eleganta vita till varmfruktiga röda viner. Det finns garanterat något för var vindrickares palett.

 • Kategori

  Cava

  Cava- Spaniens stolthet när det kommer till mousserande vin. Allt som oftast torrt och härligt friskt med fina bubblor. Cava är perfekt att bjuda på när man önskar att lyxa till det men till ett vänligt pris.

 • Karaktär

  Friskt & Fruktigt

  Som namnet antyder är vinerna i denna kategori friska med en hög fruktsyra. Ofta med smakaromer som citrus och stenfrukt.

Produktinformation

Lagerstatus
469 st
Lagring
Drick nu, till och med 2022
Karaktär
Friskt & Fruktigt
Färg
Ljust gyllene, med gröna stråk och fin mousse
Land
Spanien
Region
Katalonien
Distrikt
DO Cava
Producent
Raventos Rosell
Huvuddruva
Macabeo
Druvor
35% Macabeo, 26% Xarel-lo, 16%Parellada, 5% Pinot Noir, 18% Chardonnay
Typ
Kork
Passar till
Volym
750 ml
Sockerhalt
1.2 g/l
Alkoholhalt
11.5%
Se även
Kategorier

Omdömen

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS