• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Provence nya stjärna!
Djupt inrotad bland de bästa vingårdslägena i och kring Aix-en-Provence har Château Pey Blanc under lång tid varit en av de populäraste producenterna bland lokalbefolkningen men med historisk små produktionsvolymer så har få flaskor hamnat på export. I och med lite förvärv av nya vingårdar har de på senare år börjat sälja till nya marknader och vi lyckades tränga oss först i kön och skaffa exklusivitet i Sverige! Provence nya stjärna enligt flera vinrecensenter och vi kan bara hålla med.

Här hittar du de bästa delarna av utbudet som tar avstamp i deras härligt stora röda höstviner! Vid sidan av sommarens favoritroséer har den stora succén varit just Pey Blancs röda viner som självklart alla ligger med i samlingen. De producerar tre serier - l'Instant, Pluriel och No 1. l'Instant är ingångsserien på druvor blandade från alla olika vingårdslägen och produceras med vardagskonsumtion och stor prisvärdhet i åtanke. Pluriel är den mer traditionella serien på större druvselektering, mer fokus på frukt och djupare komplexitet och No 1 är toppserien med ännu tajtare selektering av druvor och allt fokus på finess, elegans och ursprungstypicitet.

Innehåll
6flaskor (7 artiklar)
Lagerstatus
Tillfälligt slut

Vinlådan Innehåller

 • Pey Blanc N1 Rouge 2016

  Antal:4
  179 kr
 • Pey Blanc Pluriel Rose 2017

  Antal:1
  149 kr
 • Pey Blanc N1 Rose 2017

  Antal:1
  179 kr
 • Dartington Vinglas Utan Fot Laithwaites Edition (2 St)

  Antal:1
  Läs mer

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS