• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Passo Sardo i två årgångar!
Passo Sardo i två årgångar!

I och med den tydliga Appassimentotrenden i Sverige gav vi oss ut på en jakt efter liknande viner och hittade något unikt på Sardinien! Tack vare riktigt gamla och starka vinstockar (40-100 år) så skördar man druvorna till vinet i två omgångar - först i mitten av september och sedan får resten av druvorna hänga kvar och naturligt torka tills i mitten av oktober. Resultatet blir ett extremt koncentrerat och fylligt rött vin med massor av Amarone-liknande referenser men till en bråkdel av kostnaden. Passo Sardo belönades således med dubbla guld under året i internationella vintävlingar!

Passo Sardo blev genast en stor succé och 2019 är den fjärde årgången vi på Vinoteket.com saluför! Här får du möjligheten att prova de två senaste årgångarna mot varandra!

Passo Sardo bjuder på en stor, intensiv doft av körsbärsmarmelad, plommon, björnbär och medelhavskryddor. Fyllig, koncentrerad smak med en härlig fruktkompott av vinbär, björnbär, moreller och blåbär. Runda, stora tanniner, en frisk syra och härlig kryddighet i en lång avslutning.

Totalt 8 Flaskor

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Innehåll
8 flaskor
Lagerstatus
Tillfälligt slut

Vinlådan Innehåller

  • Passo Sardo 2018

    Antal:4
    129 kr
  • Passo Sardo 2019

    Antal:4
    129 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS