• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Passo Pendium i två årgångar!
Passo Pendium i två årgångar!

Endast de bästa druvorna är utvalda för Passo Pendium Appassimento. De kontrolleras noga och låts hängas så länge so möjligt på rankorna. Endast när varje druva torkats ut och koncentrerat sin smak skördas de för bästa arom. Appassimento kommer från det extraordinära landskapet Salento i Puglia, en sydlig italiensk region rik på historia och kultur, framställda på endast inhemska druvsorter. Det heta medelhavsklimatet, ihärdigt solsken blandat med tillfällig havsbris gör Salento till en närmast perfekt miljö för vinodling.

Passo Pendium blev genast en stor succé och man är nu inne på tredje årgången! Här får du möjligheten att prova den första och den tredje årgången mot varandra!

Passo Pendium är intensiv på näsan med toner av mogen frukt, sylt, kryddor och en aning tobak. Smaken är fyllig, len med härlig hint utav körsbärssylt. Perfekt till en härlig köttbit, mustiga grytor och vilt.

Totalt 6 Flaskor

Innehåll
6 flaskor
Lagerstatus
Tillfälligt slut
Kategorier

Vinlådan Innehåller

  • Passo Pendium Appassimento Rosso 2016

    Antal:3
    129 kr
  • Passo Pendium Appassimento Rosso 2018

    Antal:3
    129 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS