• Gratis hemleverans Gratis hemleverans
  • Trygg e-handel Trygg e-handel
Vini dei Cardinali Rosso Parziale Appassimento 2015!
vinet Vini dei Cardinali Rosso Parziale Appassimento 2015 Merlot

Vini dei Cardinali Rosso Parziale Appassimento 2015

Vini dei Cardinali Rosso Parziale Appassimento 2015

Pris 99 kr 149 krläs mer

Slut

Typ
Rött
Lagring
Drick nu till och med 2022
Karaktär
Smakrik och fyllig
Färg
Djup, mörkt rubinröd
Land
Italien
Region
Venetien
Distrikt
Veneto
Druva
Merlot, Cabernet Sauvignon, Refosco
Lagerstatus
Slut
Producent
Bosco Viticultori
Sockerhalt
8 g/l
Alkoholhalt
13%

Vini dei Cardinali Valpolicella Rosso är ett varumärke från Viticultori Bosco som är en av de större producenterna i Veneto. Just detta varumärket har fokus på att producera så prisvärda och klassiskt stiltypiska viner som möjligt iär ett varumärke från Viticultori Bosco som är en av de större producenterna i Veneto. Just detta varumärket har fokus på att producera så prisvärda och klassiskt stiltypiska viner som möjligt i en ursprungstypisk och rund stil och deras Parziale Appassimento innehåller delvis druvor som har torkat likt i ett Amarone-vin.

Strålande till lagrade hårdostar med lite kex och marmelader eller fruktkompott. Också gott till en riktigt mustig köttgryta. Servera svalt kring 20 grader.

Väldigt fruktig doft med inslag av röda bär som vinbärsmarmelad, körsbär och lakrits. Fyllig, varmt fruktig smak med massor av djup, lite syltig fruktighet som svartvinbär, björnbär och jordgubb. Intensiv avslutning med den ursprungstypiska fylligheten.

köp hos Vinoteket

1. Välj dina favoriter

så går det till Vinoteket

2. Välj leveransdag

leverans Vinoteket

3. Leverans till dörren

DIN VINBUTIK PÅ NÄTET!

Vi erbjuder fraktfri hemleverans av expertutvalda viner från hela världen. Vi hjälper dig att navigera bland vinländer, regioner och druvor i jakten på dina personliga favoriter och erbjuder alltid nöjd kundgaranti. Tänk att det kan vara så enkelt och roligt att upptäcka nya viner!

Vi erbjuder viner i alla prisklasser och du kan själv kombinera ihop din vinsamling antingen med samma vin eller blandat innehåll. Vi har också färdigpaketerade vinlådor för olika tillfällen där våra sommelierer gjort jobbet åt dig och valt ut sina favoriter.

Du kan även teckna en vinprenumeration med vinboxen vilket innebär att du får en ny spännande vinlåda en gång i månaden, helt bindningsfritt.

Vår service är helt laglig och bygger på ett beslut i EG-domstolen 2007, Rosengrendomen, som gjorde det möjligt för svenskar att importera vin från valfritt EU-land. Vi förenklar själva importen genom att ta hand om administration, skatter och hemleveranser och inte minst, genom att våra vinexperter provar och väljer ut guldkornen åt dig.

Du beställer här på vår hemsida eller genom våra kunniga vinrådgivare på telefon (08-5070 23 94).

Skriv upp dig helt kostnadsfritt på våra nyhetsbrev, där får du:

Ta del av nyheter, erbjudanden och tävlingar.

Tips på spännande mat- och vinkombinationer.

Vi erbjuder fraktfri hemleverans i hela landet!

Leveransen sker på vardagar mellan 18:00 och 22:00 i de större städerna. Vi bjuder på frakten (värde 199kr) i hela landet, oavsett hur många lådor du beställer.

I kassan kan du välja bland de leveranstider som finns möjliga till just din adress. I större städer får du leveransen inom 3-7 vardagar och i övriga Sverige normalt inom 5-10 vardagar. Du aviseras via sms när vinleveransen är på väg hem till dig.

Vi vill informera om att dessa leveranstider förutsätter att du accepterar leveranstillfället som transportören erbjudit dig. Lokala avvikelser kan förekomma och på vissa orter kan leverans på kvällstid inte erbjudas. Vi har tyvärr ingen möjlighet att leverera till öar utan broförbindelser eller regelbunden kostnadsfri linjetrafik.

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre.

Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket drivs av Vinoteket.com ApS