Prova på!
  • Fri frakt, värde 199kr
  • 100% Nöjd kund-garanti
  • Över 1000 unika viner
Erbjudande
Domaine Moulin d'Eole Les Arches Rouge 2016 Anselmi San Vincenzo 2017 Alberto Nani Prosecco Biologico Nv Van Zijl Shiraz-Mourvedre 2015 Tvåstegs Vinöppnare 'Vinoteket'

Prova på!


Första gången du testar att beställa från Vinoteket.se? Då har vi ett perfekt erbjudande till dig!

I vår Prova på-samling ger vi dig chansen att testa vår tjänst till ett väldigt förmånligt pris. Vi bjuder dessutom på frakten hela vägen hem till dörren och hos oss har du alltid 100 % nöjd kundgaranti, dvs pengarna tillbaka om du inte är nöjd.

Samlingen innehåller några av våra mest populära viner om totalt fyra buteljer!

Vill du njuta av ett riktigt bra vitt vin till höstens skaldjursmiddagar så har vi ett säkert kort i Italienska San Vincenzo. Vinhuset Anselmi en av de producenterna som finns på flest trestjärniga krogars vinlistor och här har de lyckats med ett otroligt komplext och elegant vin. Vi vågar nästan lova att du inte kommer bli besviken. På rödvinssidan har vi valt ut två trogna kundfavoriter som är återkommande i sortimentet år efter år. Dels får du prisvinnande Crazy Grapes från spanska kultproducenten Finca Bacara, det här är vinet du serverar en krispig sensommarkväll när du vill laga till en härlig italiensk pasta eller njuta av utvalda lagrade ostar. Ställ den som en trofé mitt på bordet för etiketten är något över det vanliga. Vi valde också ut en Merlot från hyllade producenten M A N, och hyllade kan vi säga utan att överdriva. Världens främsta Vinkritiker Robert Parker har uttryckt sig så här om vinerna: ”The wines from M A N have some of the best Value I have ever tasted”. Sist men inte minst valde vi ut en ekologisk Prosecco, också den återkommande på våra vinhyllor men får sällan stanna länge då den är ett av våra absolut populäraste bubbel.

Dessutom har vi stoppat ned en liten present i form av en klassisk "kyparöppnare" som vi hoppas att du ska gilla!

TOTALT 4 FLASKOR 

 * Erbjudandet gäller till och med Augusti ut eller så länge lagret räcker!

 

Lagerstatus: 16 st

Vinlådan Innehåller


Domaine Moulin d'Eole Les Arches Rouge 2016

Nyhet!
Domaine Moulin d'Eole Les Arches Rouge 2016  Carignan 60% Carignan, 20% Syrah & 20% Grenache. Vin de Pays
Antal:1
125 kr
Läs mer

Anselmi San Vincenzo 2017

Anselmi San Vincenzo 2017 Garganega 70% Garganega, 20% Chardonnay, 10% Sauvignon Blanc Venetien
Antal:1
139 kr
Läs mer

Alberto Nani Prosecco Biologico Nv

Ekologiskt vin
Alberto Nani Prosecco Biologico Nv Glera 100% Glera Venetien
Antal:1
155 kr
Läs mer

Van Zijl Shiraz-Mourvedre 2015

Nyhet!
Van Zijl Shiraz-Mourvedre 2015 Shiraz 93% Shiraz, 7% Mourvèdre Coastal Region
Antal:1
139 kr
Läs mer

Tvåstegs Vinöppnare 'Vinoteket'

Antal 1
Läs mer
köp hos vinoteket

1. Välj dina favoriter

så går det till vinoteket

2. Välj leveransdag

leverans vinoteket

3. Leverans till dörren

DIN VINBUTIK PÅ NÄTET!

Vi erbjuder fraktfri hemleverans av expertutvalda viner från hela världen. Vi hjälper dig att navigera bland vinländer, regioner och druvor i jakten på dina personliga favoriter och erbjuder alltid nöjd kundgaranti. Tänk att det kan vara så enkelt och roligt att upptäcka nya viner!

Vi erbjuder viner i alla prisklasser och du kan själv kombinera ihop din vinsamling antingen med samma vin eller blandat innehåll. Vi har också färdigpaketerade vinlådor för olika tillfällen där våra sommelierer gjort jobbet åt dig och valt ut sina favoriter.

Du kan även teckna en vinprenumeration med vinboxen vilket innebär att du får en ny spännande vinlåda en gång i månaden, helt bindningsfritt.

Vår service är helt laglig och bygger på ett beslut i EG-domstolen 2007, Rosengrendomen, som gjorde det möjligt för svenskar att importera vin från valfritt EU-land. Vi förenklar själva importen genom att ta hand om administration, skatter och hemleveranser och inte minst, genom att våra vinexperter provar och väljer ut guldkornen åt dig.

Du beställer här på vår hemsida eller genom våra kunniga vinrådgivare på telefon (08-5070 23 94).

Skriv upp dig helt kostnadsfritt på våra nyhetsbrev, där får du:

Ta del av nyheter, erbjudanden och tävlingar.

Tips på spännande mat- och vinkombinationer.

Vi erbjuder fraktfri hemleverans i hela landet!

Leveransen sker på vardagar mellan 18:00 och 22:00 i de större städerna. Vi bjuder på frakten (värde 199kr) i hela landet, oavsett hur många lådor du beställer.

I kassan kan du välja bland de leveranstider som finns möjliga till just din adress. I större städer får du leveransen inom 3-7 vardagar och i övriga Sverige normalt inom 5-10 vardagar. Du aviseras via sms när vinleveransen är på väg hem till dig.

Vi vill informera om att dessa leveranstider förutsätter att du accepterar leveranstillfället som transportören erbjudit dig. Lokala avvikelser kan förekomma och på vissa orter kan leverans på kvällstid inte erbjudas. Vi har tyvärr ingen möjlighet att leverera till öar utan broförbindelser eller regelbunden kostnadsfri linjetrafik.