• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN
  • Vinlåda

Palacio de Otoño Crianza 2013

  • 6 flaskor

TOTALT 6 FLASKOR I TRÄLÅDA

Palacio de Otono Crianza är ett klassiskt, ekfatslagrat Riojavin från en av regionens stora namn - Burgo Viejo. Producenten har verkat i Rioja under många generationer och anses av många som en av de mest konsekventa kvalitetsproducenterna, vilket bland annat den ständiga medaljskörden deras viner gör vittnar om. Vi har länge letat efter pärlor i Rioja varför det blir tydligt när man springer på guldkorn. Palacio de Otono är en Crianza med bra fatlagring vilket ger den typiska vanilj- och dilltonen som fått så många att bli Rioja-frälsta. Vinet har nyligen fått guld på prestigefyllda Mundus Vini och levereras i en snygg trälåda från producenten!

Lagring: Drick nu, eller låt utvecklas till 2023

Karaktär: Fruktigt och smakrikt

Färg: Djupt rubinröd

Land: Spanien

Region: Rioja

Passar till: Bra matvin som passar en lång rad kött- och fågelrätter eller varför inte till ostar, kallskuret eller bara som det är till ett brädspel med goda vänner? Servera lite svalt, runt 17-18 grader.

Druvor: 100% Tempranillo

Doft & Smak: Djup, kryddig och mörkt fruktig doft med körsbär, plommon, björnbär och vanilj. Tydlig kryddighet i bakgrunden tillsammans med tobak och ceder. Medelfyllig, rund och fruktig smak med bra tanniner, frisk frukt från björnbär, körsbär och moreller tillsammans med örter, dill och ekfat. Len, elegant avslutning.

Priser:

Guld - Mundus Vini 2016

Alkoholhalt: 13,0 %

849kr

  • Tillfälligt slut
Lagerstatus:
Tillfälligt slut

Produktinformation

Innehåll
6 flaskor
Lagerstatus
Tillfälligt slut

Vinlådan Innehåller

  • Palacio de Otoño Crianza 2013 (6 flaskor i trälåda)

    Antal:6
    142 kr

Omdömen

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS