Outlet
  • Fri frakt, värde 199kr
  • 100% Nöjd kund-garanti
  • Över 1000 unika viner

Outlet


Premanent nedsatt pris

Nu lämnar vi en epok bakom oss och samtidigt ett nära samarbete med en partner i England som vi skapat en hel del framgångsrika koncept tillsammans med. Mest framstående är kanske våra gemensamma secret label-serier men också en hel del andra kundfavoriter kommer via vårt partnerskap. De flesta tar vi med oss, som Le Prince, Il Papvero och Black Duck men andra tvingas vi låta gå i graven.

Istället för att sörja bestämde vi oss tillsammans för att göra fira avslutet med att dra ner brallorna ordentligt för att avsluta med en smäll. Därför har vi permanent sänkt priset på Villa dei Ladri Langhe Rosso 2014, Marcelin Cuvee 1907 Chardonnay 2016, Alessandro Gallici Prosecco och Château De Graves 2010! Sista bilen rullar från gamla lagret denna vecka och efter det kommer ni aldrig mer kunna köpa dessa juveler från oss. Så i uttryckets rätta bemärkelse - sista chansen!

Dessutom har vi lagt med två stycken av de populära handgjorda vinglasen utan fot i kristall från den brittiska glasmästaren Dartington.

* Antalet lådor är begränsat och viner eller premier kan ersättas med likvärdiga eller bättre.

Innehåll
0 flaskor
Lagerstatus
Tillfälligt slut

Tillfälligt slut

Vinlådan Innehåller