• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Ortas Passage de Fontbonne Côte du Rhône 2018
Djupt rotad i de steniga kullarna i södra Rhônedalen som sveps av mistralen, produceras de fantastiska vinerna från Ortas Cave de Rasteau, på druvor som mognar vid värmen från småsten. Vi bad dem skapa ett så expressivt och samtidigt traditionella Côte du Rhônevin som det bara var möjligt och som en av regionens främsta producenter slog de knut på sig själva. Ett mäktigat och elegant vin på Grenache, Carignan och Cinsault. Stor, smakrik och så där klassiskt kryddig som bara bra Côte du Rhône-viner kan vara. Testa till grillat lamm, en gryta eller ostar med kex. Vårt nya husvin i lyxförpackning!

Lagring: Drick nu medan ungt och fruktigt

Karaktär: Fylligt och fruktigt

Färg: Djupt rubinröd

Land: Frankrike

Region: Rhônedalen

Distrikt: Côtes du Rhône AOC

Passar till: Servera runt 16-20 grader tillsammans med rätter på kalv eller lammracks.

Druvor: 70% Grenache, 20% Carignan, 10% Cinsault

Doft & Smak: Rund, aromatiskt rödfruktig doft med körsbär, lakrits och svartpeppar. Medelfyllig, varm och klassiskt kryddig smak med röda trädgårdsbär, peppar, lite kakao och riviga tanniner i fruktig, relativt lång och rund stil.

Sockerhalt:2.5 g/l

Alkoholhalt: 14 %

6 FLASKOR I TRÄLÅDA

Innehåll
6 flaskor
Lagerstatus
Slut
Kategorier

Vinlådan Innehåller

  • Ortas Passage de Fontbonne Côte du Rhône 2018 (i trälåda)

    Antal:6
    129 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS