• 100% nöjd kund-garanti 100% nöjd kund-garanti
  • Gratis hemleverans Gratis hemleverans
  • Trygg e-handel Trygg e-handel

UPPTÄCK BÄTTRE VIN MED OSS!

Vår vinprenumeration är ett passionsprojekt startat av vår vinexpert Kristian, som vill kunna erbjuda riktigt bra hantverksmässiga viner till andra vinintresserade. Till sin hjälp har Kristian våra duktiga sommelierer Maja och Sanna. Alla tre har sina egna expertområden men gemensamt är att de brinner för småskalig vinproduktion med historia och passion bakom produkten. Nu vill de dela med sig av sin expertis till dig!

Eftersom vinerna inte finns i stora volymer blir varje låda unik och anpassad för dig, till ett väldigt förmånligt pris! Testa en vinprenumeration idag, helt bindningsfritt och med fri frakt hela vägen hem till dörren! När det är dags för nästa leverans skickar vi ett mail till dig i god tid. Du kan då ändra eller hoppa över din leverans. Garanterat nya vinupplevelser varannan månad och du behöver inte lyfta ett finger!

Som vinprenumerant får du

1. En ny spännande vinupplevelse hem till dörren varannan månad.
2. Aldrig samma vin två gånger! Handplockat med nya spännande viner.
3. Viner anpassade efter säsongens mat.
4. Alltid prisvärt och information om dina viner mailledes.
5. Fri frakt, ingen bindningstid och nöjd kund-garanti: pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

#1 Välj nivå

Utvalda viner
Exklusiva viner
Crème de la crème
Fine Wine Selection

#2 Välj antal flaskor

6
12
15

#3 Välj färg

Rött
Blandat
Vitt

Pris 690:-

Din prenumeration levereras fraktfritt hem till dig var 8:e vecka

Prenumerera

Din första leverans


2 x

Bodegas Barahonda Campo Arriba 2017

119 kr
Doft & Smak
Ren, syltig och fruktig doft med tydliga inslag av örter. Väldigt fruktig och medelfyllig smak med svarta vinbär, körsbär och björnbär. Mjuka tanniner och snygg kryddighet med en relativt lång avslutning med ingefära och enbär.

2 x

200 Gallons Red Blend 2019

109 kr
Doft & Smak
Stora rustika aromer av björnbär, svarta körsbär, cassis och kryddor. Välstrukturerat, med len textur, eleganta noter av mörka bär med en lång trivsam avslutning.

2 x

Corte Giona Riposato Veneto Rosso 2015

119 kr
Doft & Smak
Stor, fruktig och kryddig doft med mörka skogsbär, körsbär och plommon tillsammans med peppar, örter och choklad. Fyllig, rund smak med stor frukt, mycket fat och kryddor. Bra syra, runda tanniner och en lång avslutning.
Prenumerera