• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Oberhofer Kollektion
Tyska guldkorn från Pfalz!

Weingut Oberhofer producerar typiska regionala viner från Pfalz i Tyskland. Vingården specialiserar sig på ekologiska viner av hög kvalité med tydligt ursprung. Dornfelder och Spätburgunder är druvorna som dominerar på rödvinssidan. Här får du även prov på vad man kan göra med Muskat-Trollinger, nämligen en ljuvligt halvtorr, fruktig och mousserande rosé.

Det är även Weingut Oberhofer som producerar vår alldeles egna fantastiska glögg, egentligen en tysk Glühwein! Den är bra mycket mindre söt än den svenska varianten och dricks med fördel i en ordentlig mugg med en skiva apelsin. Tycker du att den svenska glöggen ibland blir lite för sötsliskig är detta juldrycken för dig! En standardglögg innehåller vanligtvis en mängd olika druvor och kan i många fall beskrivas som en restprodukt gjort på överblivna slattar.

TOTALT 6 FLASKOR

Innehåll
6 flaskor
Lagerstatus
Tillfälligt slut

Vinlådan Innehåller

 • Weingut Oberhofer Secco Rosé Muskattrollinger 2017

  Antal:1
  159 kr
 • Weingut Oberhofer Spätburgunder Trocken Tradition 2015

  Antal:2
  169 kr
 • Weingut Oberhofer Tradition Dornfelder Trocken 2017

  Antal:2
  149 kr
 • Glögg 2018 (1 liter)

  Antal:1
  99 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS