• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Nuevos Selección Numeradas
Fem hemliga höjdare från Spanien!

Här har vi samlat fyra nya viner, och en kundfavorit, ur den populära serien Selección Numerada om totalt nio buteljer. Selección Numerada är en serie spanska viner där producenter väljer att vara hemliga för att göra plats för nya årgångar i källaren och då erbjuda vinet till ett betydligt bättre pris. I denna samling hittar du ett antal purfärska nyheter ur denna, vår allra mest populära, serie med hemliga viner. Det är således ett utmärkt tillfälle att köpa premiumviner till en bråkdel av vad de annars skulle kosta.

I samlingen hittar du två riktigt vassa Rioja, både riktigt prisvärd Crianza och lyxig Reserva. Den ofta underskattade grannregionen Navarra bjuder på mäktig Gran Reserva från 2012 och härligt fruktig Reserva från 2013. Den friska och krispiga Chardonnayn bör du verkligen inte missa, den slog oss på kontoret med häpnad!

Totalt 9 flaskor

 *Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Innehåll
9 flaskor
Lagerstatus
Tillfälligt slut

Vinlådan Innehåller

 • Selección Numerada v3 Navarra Reserva 2013

  Antal:2
  119 kr
 • Selección Numerada v2 Navarra Gran Reserva 2012

  Antal:2
  149 kr
 • Selección Numerada v9 Navarra Chardonnay 2019

  Antal:2
  119 kr
 • Selección Numerada v6 Rioja Crianza 2016

  Antal:2
  149 kr 169 kr
 • Selección Numerada v14 Rioja Reserva 2014

  Antal:1
  189 kr 199 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS