• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN
 • Vinlåda

Naturvin! - Château Puech Redon

 • 6 flaskor

Naturviner från soliga södra Frankrike!

Château Puech Redons odlingar ligger i Languedoc Roussillon och Gard-departimentet. Vid foten av Cévennes växer vinrankorna på halvkullar i sydlig riktning. Jordmånen består av lera och kalksten. Växlingen mellande de medelhavsvarma dagarna och friska nätter skapar de ultimata förutsättninggarna för den speciella terroir som druvorna växer i.

Odlingen, produktionen, samt buteljering sker på den egna vingården och alla viner är ekologiskt certifierade. Allt sker med respekt för naturen och den hållbara utveckling.

Château Puech Redon är starkt engagerade i att värna om de vilda djur samt faunan i den omgivande naturen, i syfte att minska på det mänskliga miljöavtrycket.

De är extremt stolta över att fortsätta den tradition som har en kulturell dimension. Alla druvor skördas för hand, vinifieringen tillåter endast den naturliga jästen som finns på vingården och i vineriet. Vinerna är inte klarerade samt med en väldigt försiktig och nästintill obefintlig filtrering vid buteljering.

Tillsats av sulfiter användes endast om det är absolut nödvändigt. Denna typ av tillvägagångssätt gör det möjligt för viner att helt uppvisa den underbara terroirens potential.

Totalt 6 flaskor

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

969kr

Naturvin! - Château Puech Redon

969kr
Lagerstatus:
100+ st

Produktinformation

Innehåll
6 flaskor
Lagerstatus
100+ st

Vinlådan Innehåller

 • Château Puech Redon Apparente Rouge 2019

  Antal:2
  149 kr
 • Château Puech Redon Le Sourire D'Isaure 2018

  Antal:1
  179 kr
 • Château Puech Redon Pour De Vrai Pet Nat Rosé 2020

  Antal:1
  199 kr
 • Château Puech Redon Apparente Rosé 2020

  Antal:1
  149 kr
 • Château Puech Redon Apparente Blanc 2020

  Antal:1
  149 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS