• 100% nöjd kund-garanti 100% nöjd kund-garanti
  • Gratis hemleverans Gratis hemleverans
  • Trygg e-handel Trygg e-handel
Moli Coloma Brut Rosé NV Pinot Noir

Moli Coloma Brut Rosé NV

Pris 149 kr

Oj då, populära viner tar tyvärr slut snabbt.

Vi rekommenderar dig att istället testa denna kundfavorit

K1 by Geoff Hardy Sparkling NV

Pris: 199 kr

Geoff är den femte generationens vinmakare i familjen Hardy. Efter studier vid Roseworthy College, hoppade han på en karriär som en oberoende vinodlare och köpte sin första vingård tillsammans med Ian Leask 1980, och kallade den Pertaringa. 1986 planterade han vingården K1 i södra Adelaide Hills för att producera premiumviner på svalt odlade druvor.

Lagerstatus
Slut
Karaktär
Friskt & Fruktigt
Land
Spanien
Region
Katalonien
Distrikt
DO Cava
Klassificering
DO
Producent
Sumarroca
Huvuddruva
Pinot noir
Druvor
100% Pinot Noir
Vintyp
Förslutning
Passar till
Volym
750 ml
Sockerhalt
9 g/l
Alkoholhalt
12,5%
Kategorier

Doft & Smak

Lätt ljusrosa färg. En intensiv Cava med eleganta toner av röd frukt och jordgubbar kombinerat med blommiga inslag. Fruktig och fin mousse i munnen med en fin finish.

Passar till

Servera kylt, mellan 8-12 grader, gärna till grillad fisk, kyckling, matigare pajer och sallader, eller njut av den precis som den är.

Beskrivning

Början på 80-talet lämnade familjen Sumarroca, fulla av vinodlningstradition kommunen Llimiana i regionen Pallars Jussà för att flytta till Penedès. De köpte vingårdarna Molí Coloma på 36 hektar och Heretat Sabartés på 25 hektar. År 1999 blev gården den största i Penedèsregionen med totalt 404 hektar vinstockar, allt under namnet Sumarroca. Med en stor portion kreativitet och innovation jobbar det mot målet att säkerställa en kvalitetsproduktion av vin och Cava med en bra balans och mycket karaktär.