Servera lätt kyld runt 8-12 grader. Ett vin som passar att servera tillsammans med fisk och skaldjur, kyckling eller läckra kanapéer.
Vinet har en vacker färg som skiner, luktar guld och smakar som orden från AA Milne. Aromer av apelsin och vita blommor med toner av honung och nötiga ekollon som övergår i en friskhet som samtidigt är mjukt komplex. Med tid i glaset utvecklas vinet till lång och rund textur med ren syra som ramas in av silkeslena tanniner. Ett mjukt och tilltalande vin där smakerna inte har ändrats med hjälp av animaliska produkter.
Denna Chardonnay är ett ikonvin från den världsledande biodynamiska vinmakaren James Millton. Opou Vineyard planterades först 1969 och här finns en blandning av Chardonnay, mestadels från Mendoza. Jordtyperna är komplexa vilket ger vinerna arom och textur. Druvorna skördas manuellt och pressas direkt för att sedan få mogna i små franska ekfat för att sedan buteljeras på vingården. Det är en harmonisk och tillfredsställande ekologisk Chardonnay från Gisborna. Med saftig stil, krämig rikedom, läcker mildhet och lättare kropp och bör tillfredsställa alla älskare av Chardonnay och ekologiska viner.