• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Cava Campanario Brut NV

  • 3 flaskor

Josep och Joan Masachs har vuxit upp i vinvärlden och ärvt den passionen de har för hantverket av sina förfäder. Deras ambition och kunskap har resulterat i Cavas Masachs som producerar fantastiska viner för alla tillfällen vid deras egendom Monsarra i kommunen Torrelles de Foix, i Katalonien. Deras Cava Campanario Brut NV är ett torrt och fruktigt mousserande vin med fina och krämiga bubblor som passar att njutas på egen hand eller tillsammans med mat. För att lyxa till det lite extra levereras vinet i en stilig trälåda med tre flaskor.

Lagring: Drick nu medan ungt och fruktigt

Karaktär: Elegant & Fruktig

Färg: Blekt halmgult med skinande kanter

Land: Spanien

Region: Pendés

Distrikt: Cava DO

Passar till: Gott som aperitif, till tapas, småplock eller till sommarens trädgårdslunch. Servera väl kylt, kring 9-10 grader.

Druvor: 40% Parellada, 30% Macabeo, 30% Xarel.lo

Doft & Smak: Ren, frisk och fruktig doft med mycket citrus, gröna äpplen och stenfrukt. Frisk, välbalanserad smak med bra mousse. Grapefrukt, aprikoser, äpplen och små bondkakor.

Alkoholhalt: 11,5 %

3 FLASKOR I TRÄLÅDA

345kr

  • Slut
Lagerstatus:
Slut

Produktinformation

Innehåll
3 flaskor
Lagerstatus
Slut
Kategorier

Vinlådan Innehåller

  • Cava Campanario Brut NV (i trälåda)

    Antal:3
    115 kr

Omdömen

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS