• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN
 • Vinlåda

Mas Pujol Exclusive Collection

 • 6 flaskor

Mas Pujol - Ärliga premiumviner från södra Frankrike, nu till 20% permanent nedsatt pris!

Mas Pujol är en familjeägd vingård som drivits av samma familj sedan 1785. Nu släpper så sakteligen Josianne och Jean-Luc foten från gasen och lämnar över tyglarna till den åttonde generationen och barnen Aurélie, Loïc och Nicolas. De, likt sina föräldrar och förfäder, värnar och respekterar jorden som de förvaltar och håller vingården levande med snygg precision. Även en hel del nytänk i form av mer elegans och finess än vad man kanske är van vid i södra Frankrike finns med i ekvationen. Alla vinerna är producerade på ett så naturligt vis som bara möjligt.

De röda vinerna i lådan består av en trilogi, med Nina i spetsen, som alla belyser Grenache's rena smaker samt de hundraåriga Carignan och Syrah-stockar som utmärker vingården.

1785 är då allting startade och det är därifrån namnet på gårdens stoltaste vin kommer. Vinet är en Côtes du Roussillon tillverkad enligt konstens alla regler. 1785 Blanc är ett gastronomiskt vitt vin bestående av en spännande blend på Muscat och Macabeu. l'Originel är en sulfitfri cuvée som firar 10-årsjubileum i år och alltid har samma känsla av druvan i sitt allra renaste uttryck, med så lite inverkan som möjligt. Men för den sakens skull utan att tappa den extremt eleganta och rena stilen.

Totalt 6 Flaskor

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

949kr 1 494kr

Permanent nedsatt pris, gäller så långt lagret räcker.

 • Slut
Lagerstatus:
Slut

Produktinformation

Innehåll
6 flaskor
Lagerstatus
Slut

Vinlådan Innehåller

 • Mas Pujol Nina Bio Côtes du Roussilon 2018

  Antal:2
  179 kr 329 kr
 • Mas Pujol 1785 Blanc Côtes du Roussilon 2019

  Antal:2
  149 kr 199 kr
 • Mas Pujol L'Originel VdF 2019

  Antal:2
  149 kr 219 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS