• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Månadens Vin: La Castellana Riposato Appassimento 2013 (5 flaskor)

Låt oss presentera månadens vin januari 2019! La Castellana Riposato Appassimento 2013!

La Castellana är en serie från Vignaioli de Castellana, en av de ledande premiumproducenterna i Valpolicella. De producerar bara viner från de bästa vingårdslägena i Valpolicella med fokus på elegans, struktur och komplexitet. Detta är viner gjorda för att drickas tillsammans med mat. Deras Veneto Rosso är inget undantag producerat på en klassisk Valpolicella-blandning av druvor som får torka för att öka i komplexitet (enligt Appassimento-metoden). Passar utmärkt till kraftigare kött (gärna grillat) och lagrade ostar.

Här har ni chansen att fynda ett riktigt prisvärt och klassiskt appassimento-vin från djupaste Valpolicella. Denna vinlåda innehåller 5 flaskor där vinet är permanent nedsatt i pris till 119kr/flaskan (ordinarie pris: 139kr/flaskan). Vi bjuder även på frakten hem till dörren (värde 199kr)!

Innehåll
5 flaskor
Lagerstatus
Slut
Kategorier

Vinlådan Innehåller

  • La Castellana Riposato Appassimento 2013

    Antal:5
    119 kr 139 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS