• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Månadens Vin: La Castellana Riposato Appassimento 2013 (5 flaskor)

  • 5 flaskor

Låt oss presentera månadens vin januari 2019! La Castellana Riposato Appassimento 2013!

La Castellana är en serie från Vignaioli de Castellana, en av de ledande premiumproducenterna i Valpolicella. De producerar bara viner från de bästa vingårdslägena i Valpolicella med fokus på elegans, struktur och komplexitet. Detta är viner gjorda för att drickas tillsammans med mat. Deras Veneto Rosso är inget undantag producerat på en klassisk Valpolicella-blandning av druvor som får torka för att öka i komplexitet (enligt Appassimento-metoden). Passar utmärkt till kraftigare kött (gärna grillat) och lagrade ostar.

Här har ni chansen att fynda ett riktigt prisvärt och klassiskt appassimento-vin från djupaste Valpolicella. Denna vinlåda innehåller 5 flaskor där vinet är permanent nedsatt i pris till 119kr/flaskan (ordinarie pris: 139kr/flaskan). Vi bjuder även på frakten hem till dörren (värde 199kr)!

595kr 695kr

Permanent nedsatt pris, gäller så långt lagret räcker.

  • Slut
Lagerstatus:
Slut

Produktinformation

Innehåll
5 flaskor
Lagerstatus
Slut
Kategorier

Vinlådan Innehåller

  • La Castellana Riposato Appassimento 2013

    Antal:5
    119 kr 139 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS