• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Malbec
Här ger vi dig möjlighet att prova en samling om fem olika Malbec-viner för att se hur olika uttryck druvan kan ta beroende på växtplats. Från Mendoza i Argentina till södra Frankrike

Malbec är Argentinas stora druva och odlas främst i Mendoza. Faktum är att druvan har sitt ursprung i Bordeaux där den då var mycket stor. Nu har den fått en andra storhetstid i Argentina där nästan 70% av världens Malbec odlas. Malbec kännetecknas av mörka röda viner med mycket mörka bär, frukter och toner av krydda. Ett vin som gör sig utmärkt tillsammans med rätter på kött, mustiga grytor eller en klassisk chark- och ostbricka. Med andra ord perfekt till sommarens grillkvällar!

I denna samling får du möjlighet att prova druvans olika uttryck i hela fyra olika viner från Mendoza i Argentina och ett riktigt prisvärt exemplar från Loire, hjärtat av Frankrike!

TOTALT 10 FLASKOR

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Innehåll
10 flaskor
Lagerstatus
Tillfälligt slut

Vinlådan Innehåller

 • El Companero Malbec 2019

  Antal:4
  109 kr
 • Viu Manent Malbec Reserva Est. Collection Colchagua 2019

  Antal:2
  129 kr
 • Butchers Block Malbec 2019

  Antal:2
  129 kr
 • RedHeads Nobs & Snobs Malbec Cabernet Sauvignon 2016

  Antal:2
  199 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS