• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Majella Collection

Majella är en av Australiens stora ikonproducenter och vi har jobbat exklusivt med dem i många år. Beläget i den unika regionen Coonawarra i södra Australien (sydost om Adelaide) har de alla förutsättningar för att skapa otroliga viner på sin nästan unika terroir. Framförallt jordmånen, som kallas "terra rossa", en järnrik, röd jord ger mineralrika, karaktärsfulla druvor som ofta står ut om man provar viner härifrån blint.

I denna samling har vi lagt med tre av deras prisbelönta viner om totalt åtta buteljer. Här hittar du fyra flaskor av den kraftfulla och fruktiga The Musician 2015 och tre flaskor av deras bäriga och torra rosé Melody 2016 i härlig rubinröd färg. Vi har såklart även lagt med en flaska av deras toppvin Malleea 2012 gjord på de bästa druvorna från de äldsta vingårdslägena och med lagringspotential i 20 år!

I samlingen har vi även lagt med en bra och behändig vinluftare i plast som är perfekt för en utekväll vid grillen eller till höstens alla middagar.

* Antalet lådor är begränsat och viner eller premier kan ersättas med likvärdiga eller bättre.

Innehåll
8 flaskor
Lagerstatus
Tillfälligt slut

Vinlådan Innehåller

 • Majella The Musician 2015

  Antal:4
  150 kr
 • The Malleea by Majella 2013

  Antal:1
  470 kr
 • Majella Melody 2016

  Antal:3
  159 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS