Varukorg ()

Frakt
Att betala

Mina sidor

Bästa farsdagspresenten! 4 tips

Känner du en pappa som tycker om det goda i livet? Då har vi den bästa presenten till honom på fars dag. Välj mellan fyra olika förslag.

Vad sägs om en samling viner i trälåda att lägga i vinkällaren, en flaska riktigt fint vin han aldrig skulle unna sig själv eller, varför inte, spännande hantverksöl från ett mikrobryggeri i södra Frankrike? Det här är våra 4 bästa tips på present till din favoritpappa på fars dag.

1. Vin i trälåda

Är det en gourmand du ska köpa present till? Då är det extra kul att ge bort en hel låda med fina viner. Ett extra plus är den fina förpackningen - en trälåda. Välj mellan rött vin från Rhônedalen, rött Italienskt såsom Amarone eller, varför inte, klassikern Bordeaux. Ta en titt på alla våra viner i trälåda och välj den som passar din pappa bäst.

Ja, det här är helt rätt!

2. Hantverksöl från microbryggeri

Är det finöl hjärtat slår extra hårt för? Då blir han säkert glad över att få prova några flaskor från franska microbryggerier. Se vilka fina flaskor vi just nu har inne!

Absolut, precis vad jag letade efter!

3. En fin flaska vin att lagra

Är han en sådan som sällan unnar sig en riktigt fin flaska vin? Eller, har han vinlagring som hobby? Då är ett årgångsvin den rätta presenten till honom. Välj mellan klassiska distrikt såsom Bourgogne, Champagne och Valpolicella eller överraska honom med en supertoskanare från Bolgheri. 

Otroligt, exakt vad han önskar sig!

4. Presentkort på vin

Är du osäker på vad han verkligen vill ha? Då är ett presentkort på Vinoteket en toppenpresent. Välj ett belopp 100, 250, 500 eller 1000 kr. Du får en kod men även en länk till ett fysiskt presentkort att skriva ut, lägga i ett kuvert och ge bort. Enklare kan det inte bli! 

Ta mig till presentkorten nu!

Lycka till!

Och glöm inte att du kan justera adressen när du beställer så att vinet skickas direkt hem till den du vill ge bort det till. Det är bara att fylla i "alternativ leveransadress" i kassan. Smart va!

Relaterade produkter

Mer från Nyheter

Visa mer från Nyheter