Recept: Mimosa med granatäpple

Mimosa är en klassisk drink som vanligtvis blandas med champagne och apelsinjuice. Det här är ett alternativt recept på samma cocktail men med granatäpple istället. 

Bubbligt, syrligt, fräscht och rödrosa. Den här drinken är perfekt som både fördrink och till brunchen. Lätt och snabb att blanda precis innan servering. Du kan välja att använda champagne, cava eller annat bubbel. Följ receptet och njut av en klassisk men annorlunda mimosa cocktail!

Gör så här

  1. Kyl bubbel och juice väl
  2. Fyll glasen till hälften med champagne (eller annat bubbel)
  3. Toppa med lika delar granatäpplejuice
  4. Garnera med granatäpplekärnor och en kvist rosmarin
  5. Servera!

Ingredienser

Granatäpplejuice

Champagne eller valfritt mousserande vin

Granatäpplekärnor

Rosmarinkvistar

Relaterade produkter

Mer från Recept

Visa mer från Recept