• 100% nöjd kund-garanti 100% nöjd kund-garanti
  • Gratis hemleverans Gratis hemleverans
  • Trygg e-handel Trygg e-handel

Limestone Coast Collection

Det bästa från Limestone Coast Collection!

Limestone Coast är en vinregion belägen i sydöstra South Australia och inkluderar kända ursprung som Coonawarra och Padthaway. De första rankorna planterades här redan på 1890-talet, antagligen av John Riddoch i Yallum. Limestone Coast är en av de viktigaste regionerna i landet och producerar nästan en tredjedel av South Australias kvalitetsviner - varav några är de mest hyllade i hela Australien!

Australiskt svalklimat dominerar i Limestone Coast, även om de nordöstra delarna i regionen kan uppleva lite kontinentalklimatiska effekter. Höjden har ingen stor inverkan på det lokala klimatet, eftersom vinodlingsområdena ligger på högst 492ft (150m) över havet. Vinrankorna kyls istället av havsbrisen under sommaren, vilket resulterar i svala till milda odlingsförhållanden med långsam och lång mognadsprocess. Druvans långa tid på rankan hjälper till vid utveckling av intensitet i druvornas fruktsmaker.

Ett brett sortiment av druvvarianter av båda färgerna trivs mycket väl i Limestone Coast, men de röda vinerna är av särskild betydelse. Cabernet Sauvignon producerar några av de mest eftertraktade vinerna, men Shiraz och Merlot är också framträdande. I denna samling hittar ni ett utmärkt urval från Limestone Coast med både Shiraz, Cabernet Sauvignon och Malbec! Allt som allt njuter ni av fyra olika viner om totalt 9 buteljer.

TOTALT 9 FLASKOR + 1 PRESENTPÅSE (silverfärgad)

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Innehåll
9 flaskor (10 artiklar)
Lagerstatus
Tillfälligt slut

Vinlådan Innehåller

Cannonball Ridge Shiraz Limestone Coast 2017

Antal:3
129 kr
Läs mer

Old Mundulla Malbec Limestone Coast 2017

Antal:2
129 kr
Läs mer

Barton Steer Cabernet Sauvignon Limestone Coast 2017

Antal:2
189 kr
Läs mer

Ass Kisser Shiraz Limestone Coast 2017

Antal:2
129 kr
Läs mer

Presentpåse Silver 

Antal 1
Läs mer