• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Limestone Coast Collection
Det bästa från Limestone Coast Collection!

Limestone Coast är en vinregion belägen i sydöstra South Australia och inkluderar kända ursprung som Coonawarra och Padthaway. De första rankorna planterades här redan på 1890-talet, antagligen av John Riddoch i Yallum. Limestone Coast är en av de viktigaste regionerna i landet och producerar nästan en tredjedel av South Australias kvalitetsviner - varav några är de mest hyllade i hela Australien!

Australiskt svalklimat dominerar i Limestone Coast, även om de nordöstra delarna i regionen kan uppleva lite kontinentalklimatiska effekter. Höjden har ingen stor inverkan på det lokala klimatet, eftersom vinodlingsområdena ligger på högst 492ft (150m) över havet. Vinrankorna kyls istället av havsbrisen under sommaren, vilket resulterar i svala till milda odlingsförhållanden med långsam och lång mognadsprocess. Druvans långa tid på rankan hjälper till vid utveckling av intensitet i druvornas fruktsmaker.

Ett brett sortiment av druvvarianter av båda färgerna trivs mycket väl i Limestone Coast, men de röda vinerna är av särskild betydelse. Cabernet Sauvignon producerar några av de mest eftertraktade vinerna, men Shiraz och Merlot är också framträdande. I denna samling hittar ni ett utmärkt urval från Limestone Coast med både Shiraz, Cabernet Sauvignon och Malbec! Allt som allt njuter ni av fyra olika viner om totalt 9 buteljer.

TOTALT 9 FLASKOR + 1 PRESENTPÅSE (silverfärgad)

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Innehåll
9flaskor (10 artiklar)
Lagerstatus
Tillfälligt slut

Vinlådan Innehåller

 • Cannonball Ridge Shiraz Limestone Coast 2017

  Antal:3
  129 kr
 • Old Mundulla Malbec Limestone Coast 2017

  Antal:2
  129 kr
 • Barton Steer Cabernet Sauvignon Limestone Coast 2017

  Antal:2
  179 kr 189 kr
 • Ass Kisser Shiraz Limestone Coast 2017

  Antal:2
  109 kr 129 kr
 • Presentpåse Silver 

  Antal:1
  Läs mer

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS