• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Les Medailles d'Or 2015
Vi har, tillsammans med en av Bordeauxs främsta negotianter satt ihop en alldeles unik samling av sex guldmedaljvinnare från superåret 2015! Det var under en provning av deras 2015-viner som vi hittade sex riktiga favoriter och noterade att de alla hade fått guldmedaljer under året. Så vi ställde helt enkelt frågan om det inte var möjligt att samla de sex toppvinerna i en och samma trälåda. Sagt och gjort, de tog fram en speciallåda med alla medaljerna på locket och döpte den kort och gått till Les Medailles d'Or 2015 - "Guldmedaljörerna 2015". Begränsat antal, då 600 lådor var allt som kunde produceras och alla kommer säljas exklusivt via oss!

* Ett av vinerna är dessutom ekologiskt certifierat.

Lagring: Drick nu till och med 2022

Karaktär: Fruktigt och kryddigt

Färg: Rubinröda

Land: Frankrike

Region: AOC Bordeaux

Passar till: Alla sex viner är fruktiga allroundviner som passar bra både som vardagsvin till fransk husmanskost eller till diverse kötträtter, ugnsrostad kyckling med rotfrukter eller till en mellanlagrad ostbricka med oliver. Servera dem svalt, kring 17-18 grader.

Druvor: Alla sex är klassiska Bordeaux-blends med i huvudsak Merlot och Cabernet Sauvignon

Doft & Smak: Fruktiga, rena dofter av klassiska svarta vinbär, plommon, körsbär och örter. En elegant kryddig ton smyger sig fram i bakgrunden tillsammans med toner av kakao. Medelfylliga, mjuka och fruktiga smaker med vinbär, björnbär, mörka körsbär och peppar. Ren syra, lena tanniner och en relativt lång, rund avslutning.

Priser: Sju guldmedaljer!

Alkoholhalt: 13,0 %

TOTAL 6 FLASKOR I UNIK TRÄLÅDA!

Innehåll
6 flaskor
Lagerstatus
Slut

Vinlådan Innehåller

 • Chateau Haut Landon 2015 (i trälåda)

  Antal:1
  139 kr
 • Chateau le Roudier 2015 (i trälåda)

  Antal:1
  139 kr
 • Chateau Mallard les Rousseaux 2015 (i trälåda)

  Antal:1
  139 kr
 • Chateau Haut Cormier 2015 (i trälåda)

  Antal:1
  139 kr
 • Chateau De Bire 2015 (i trälåda)

  Antal:1
  139 kr
 • Chateau Nardique la Gravière 2015 (i trälåda)

  Antal:1
  139 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS