• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Las Reñas Colección

Pris 1 199 kr
Hört talas om Bullas? Ett "Up and coming" distrikt att håll kolla på!

Nytt och fräscht hos oss är den häftiga producenten Bodegas Del Rosario som står bakom Las Reñas, som hör hemma i Bullas. Ett distrikt som verkligen är ett så kallat "up and coming distrikt" både vad avser kvalitet samt spännande viner. Allt fler vinkritiker får upp ögonen för de uttrycksfulla vinerna, mycket på grund av att kvalitet kontra prisbild är minst sagt fördelaktig för plånboken.

Bullas ligger precis intill ett annat hett distrikt, Jumilla. Det som skiljer distrikten åt, är att Bullas ligger högre beläget samt är bördigare, vilket ger något mer förfinade viner samt att druvorna i Las Reñas viner kommer från gamla vinstockar så blir de kraftfullare, mer strukturerade och extremt smakrika. Något som är lika distrikten emellan är att Monastrell är kungen av druvor och blir till sitt absolut bästa!

Monastrell utgör majoriteten av innehållet i Las Reñas viner och målet med denna serie är att producera maximal kvalitet utefter den potential och möjlighet druvorna har på respektive vingårdsläge. De ska kännas fräscha, unga och fruktiga och naturligtvis vara väldigt prisvärda.

En samling vin från distriktet som vi kommer få höra mer om framöver. Alltid bra att vara först på bollen.

TOTALT 8 FLASKOR

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Innehåll
8 flaskor
Lagerstatus
100+ st

Vinlådan Innehåller

 • Las Reñas Cuatro 2018

  Antal:2
  129 kr
 • Las Reñas Selección 2016

  Antal:1
  199 kr
 • Las Reñas Tinto 2019

  Antal:1
  99 kr
 • Las Reñas Ecologico 2019

  Antal:2
  109 kr
 • Las Reñas Crianza 2016

  Antal:1
  179 kr
 • 3000 Años 2014

  Antal:1
  249 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS